vanafnugeopend

Wie zijn wij en wat doen we

Wij zijn, zoals reeds eerder vermeld, een kleinschalige vleesveehouderij van semi- professionele omvang met ongeveer 35 vleesveerunderen van het Belgisch- WitBlauw en Limousin ras. Daarnaast verzorgen wij handel in (luxe) vleesvee en bieden wij periodiek verse rundvleespakketten aan van eigen vleesveerunderen én varkensvleespakketten van eigen vleesvarkens. Ook de verkoop van andere soorten 1e kwaliteitsvlees is mogelijk, alles vers en van vertrouwde bron!

Onze vleesveehouderij is gelegen in het dorpje Knegsel ten zuidwesten van Eindhoven in een prachtige omgeving op ongeveer 10 kilometer van de Belgische grens. De vleesveerunderen lopen het grootste gedeelte van het jaar in ruime goed onderhouden weiden, zodat het welzijn van dieren voortdurend alle aandacht kan krijgen en de runderen zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen.

Ook beschikken wij over de kwaliteiten om zelf onze vleesveerunderen in te kopen, te transporteren in een ruime trailer en toe te voegen tot onze kudde, hoofdzakelijk van het Belgisch WitBlauwe vleesveeras. Ook verzorgen wij in alle vertrouwen de aan- en verkoop van vleesvee en hierbij alle wensen van klanten in acht te nemen. Vanuit deze zijde voornamelijk runderen van het Belgisch- WitBlauwe vleesveeras.

Naast bovenstaande bieden wij periodiek, zoals reeds aangegeven, verse rundvleespakketten aan van de door ons zelf afgemeste vleesveerunderen. In alle vertrouwen kunnen wij aantonen dat dit uitermate geschikte runderen zijn voor de verwerking van het rundvlees in rundvleespakketten, alles uit eigen regio.

Wij garanderen 1e kwaliteit vers rund- én varkensvlees!