vanafnugeopend

De Lekkerste Brabantse worstenbroodjes uit de Kempen nú verkrijgbaar bij Boerderijwinkel KempenLust!

Onze worstenbroodjes worden op ambachtelijke wijze en op recept bereid door de familie Rijkers uit Reusel, volledig gevuld met 100% varkensvlees uit eigen stal. Dat wij als Boerderijwinkel KempenLust deze bereiding aan hen toevertrouwen is enigszins vanzelfsprekend, in 2016 zijn zij met “Mart’s Worstenbrood” uitgeroepen tot beste worstenbroodbakkers van Noord- Brabant! En dat proef je!

 

Het onderscheidend vermogen in smaak is te herleiden naar de herkomst van onze eigen traditioneel gehouden varkens. De smaak van het varkensvlees, aangevuld met een heerlijke kruidenmelange, leidt naar een heerlijk en volledig gevuld worstenbroodje. De ultieme smaak uit de Brabantse Kempen, dus volop smaakgenot tijdens het ontbijt en lunch óf als heerlijke versnapering tussendoor.

 

U kunt onze worstenbroodjes bestellen via onderstaand formulier, u krijgt van ons dezelfde dag nog of de dag erop een bevestiging. De eerstvolgende zaterdag staan de overhéérlijke Brabantse Worstenbroodjes op u te wachten om afgehaald te worden.

De worstenbroodjes worden vers geleverd, u kunt ze natuurlijk ook nog geruime tijd in de diepvries bewaren.

 

De met 100% varkensvleesgevulde worstenbroodjes worden per zakje van 6 stuks geleverd voor een eerlijke stukprijs van € 1,50 (minimale afname 18 stuks/3 zakjes per bestelling).

 

Wij wensen u bij voorbaat een overheerlijke smaakbeleving en graag tot ziens!

    Leverdatum*10 februari 2024